На площу Свободи пригнали техніку “Харківських тепломереж” (відео)

Фото: ХарківTimes

Сьогодні, 14 травня, до 8:30 на площу Свободи до намету “Все для перемоги” пригнали вантажні автомобілі і трактор комунального підприємства “Харківські теплові мережі”.

Про це повідомляє UA: Харків.

Тут зібрали ледь не половину міської техніки тепломереж. Приїхали вони сюди близько 8.30. Ми чергуємо цілодобово біля палатки. Запропонували комунальникам відкласти цей ремонт хоча б на два тижні. Це не найважливіше місце, якому потрібен ремонт у Харкові. Вони не відреагували», – розповів Ігор Рассоха, представник харківського Євромайдану.

Співробітники КП нічого не роблять. Шгор Рассоха розповів, що розпочати роботи їм завадили волонтери та активісти, що чергують біля намету.

За словами заступника мера з питань житлово-комунального господарства Андрія Руденка, комунальники тут робитимуть плановий ремонт каналізації. «Намет за двадцять метрів. Намет тут ні до чого. План ремонту затвердили раніше, ніхто не заперечував», – розповів Руденко.

Нагадаємо, 9 травня петиція з вимогою прибрати намет на майдані набрала на сайті мерії більше 5000 голосів. У звернені до мерії йшлося: «Мало того, що своїм брудним видом воно спотворює вигляд майдану, так воно ще й небезпечне — недавно там вибухнув газовий балон».

Петицію закликав підтримати мер Харкова Геннадій Кернес. У своєму зверненні до містян зазначив: «На цей намет на пл. Свободи дивитися дійсно вже неможливо. Брудний, з якимись фрагментами снарядів».

У відповіді на петицію мер Харкова Генадій Кернес зазначив, що встановлений у вересні 2014 року намет, знаоходиться на площі незаконно.

Як повідомляв Харків Times, 13 травня народні депутати закликали поліцію та прокуратуруХарківської області не допустити зносу намету “Все для перемоги”.