Потяги Харків-Одеса курсуватимуть за зміненим маршрутом з 30 травня до 15 червня

Фото: Харків Times

У зв’язку зі спорудженням транспортного шляхопроводу на період з 30 травня до 15 червня 2019 р. вносяться тимчасові зміни до розкладу та маршруту курсування деяких пасажирських поїздів на дільниці Знам’янка—Помічна.

Про це повідомляє Залізничний інформаційний портал.

На вимогу місцевої влади Кропивницького Укрзалізниця тимчасово змінює розклад і маршрут курсування деяких пасажирських поїздів.

Зокрема, зміненим маршрутом і розкладом курсуватимуть такі поїзди:

№ 007/008 Харків—Одеса,

№ 59/60 Харків—Одеса.

Поїзд № 7/8 Харків—Одеса не буде слідувати через станцію Кропивницький (слідуватиме маршрутом через станції ім. Т. Шевченка, Новомиргород, Помічна).

Поїзд № 8/7 Одеса—Харків не буде слідувати через станцію Кропивницький (слідуватиме маршрутом через станції Помічна, Новомиргород, ім. Т. Шевченка). При цьому поїзд буде курсувати зміненим розкладом від станції Помічна до станції Харків-Пасажирський. Орієнтовний час запізнення на станцію Харків-Пасажирський — 3 год 39 хв.

Поїзд № 59/60 Харків—Одеса—Харків до Знам’янки діючим розкладом і маршрутом, далі зміненим маршрутом та розкладом на дільниці Знам’янка—Помічна, через станцію ім. Т. Шевченка.

Укрзалізниця закликає пасажирів, які до 6 травня включно оформили проїзні документи на зазначені поїзди, перевірити свої квитки.

У разі відмови від поїздки до відправлення поїзда ці пасажири можуть повернути проїзні документи «з вини залізниці» у квиткових касах.

У випадку відмови від поїздки на станції переривання поїздки запропонованим видом транспорту повернення коштів здійснюється за непрослідувану відстань (відповідно до п. 19.19 Правил перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України).

З діючим розкладом руху поїздів можна ознайомитись на офіційному сайті АТ «Укрзалізниця» uz.gov.ua та сайті з оформлення квитків booking.uz.gov.ua