Ігри Героїв у Харкові!

Фото: Ігри Героїв

18 травня о 14:00 на майдані Свободи стартують змагання Ігри Героїв у Харкові.

У харківських змаганнях візьмуть участь 14 ветеранів АТО з інвалідністю з різних міст України, повідомив Харків Times керівник проекту в Харкові, керівник напряму реабілітаційної допомоги пораненим БО «Благодійний фонд «Харків з тобою».

На цей раз «Ігри героїв» очолить Роман Линдов — молодий чоловік, що отримав поранення (втратив кисть руки та отримав опік 30% поверхні тіла) під час Майдану взимку 2013—2014 року, а тепер став найсильнішим адаптивним кросфіт атлетом України.

Ігри Героїв – всеукраїнські спортивні змагання, які проходять з 21 травня 2016 р. і проводяться серед ветеранів Збройних сил України і цивільних з інвалідністю.

Головна мета «Ігор героїв» – психологічна і фізкультурно-спортивна реабілітація бійців, соціальна адаптація людей з інвалідністю, впровадження і поширення спортивного руху серед молоді, малозабезпечених і соціально вразливих верств населення.

«Ігри Героїв у Харкові» розпочнуться виступом учасників Мілітарі Кемп.

Змагання учасників Ігор заплановане з 14.30 до 15.30.

Після нагородження героїв відбудеться великий благодійний концерт за участю переможців конкурсу “Голос Країни” Оксани Мухи, Івана Ганзери та лауреатки І премії Першого міжнародного конкурсу виконавців українського романсу імені Квітки Цісик (2011) Люцини Хворост.

Наступний етап Ігор Героїв відбудеться у Львові 30 червня, фінал – у Києві восени.