Суд покарав ревнивця за вбивство дружини на очах у дитини

Фото: aif.md

Вироком Московського районного суду м. Харкова 53-річного чоловіка визнано винним у вбивстві дружини ( ч.1 ст. 115 КК України).

Про це повідомили в прес-службі прокуратури області.

Обвинувачений вчинив злочин усерпні минулого року. В родині нерідко виникали сварки, тому жінка вирішила, жити окремо від чоловіка. Подружжя навіть подало документи на розлучення. У день трагедії вони зустрілися біля будинку, де мешкали разом близько 13 років нібито для вирішення якихось «паперових» питань.

Чоловік прийшов на зустріч нетверезий, за розмовою він приревнував дружину до іншого. На цьому ґрунті між ними виник черговий конфлікт. Ревнивець накинувся на жінку з ножем. Він 8 разів ударив жертву в різні частини тіла. На захист матері кинулася доросла донька, яка мешкала у тому ж будинку та побачила «криваву розправу» у вікно. Вона відтягнула батька та викликала швидку. Однак врятувати життя потерпілій лікарям не вдалося, того ж дня вона померла в лікарні.

Окрім дорослої доньки, в загиблої залишилося також двоє неповнолітніх дітей.

Суд призначив убивці покарання у вигляді 10 років позбавлення волі.

Як повідомляв Харків Times, у Харкові 16-річний юнак через ревнощі зарізав 14-річну дівчину. Тіло дівчини на вулиці Набережній перехожий побачив ввечері 2 березня.