Пораненому на Олексіївці майору поліції зробили 3 операції

Фото: hk.npu.gov.ua

Харківські лікарі борються за життя пораненого 6 травня на проспекті Перемоги командира штурмового взводу батальйону поліції особливого призначення Євгена Лободи. Поліцейський знаходиться в реанімації, йому зробили третю операцію.

Про це повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Для порятунку Євгена Лободи необхідні значні кошти. Його родичі не в змозі самостійно оплатити всі медичні процедури.

У зв’язку з цим поліція Харківської області звертається до всіх небайдужих громадян надати посильну матеріальну допомогу родині пораненого офіцера.

Це можна зробити, перерахувавши гроші на картку Приватбанку Євгена Лободи.

Номер картки 5168757347641955.

У Нацполіціі вдячні всім, хто приєднається до порятунку офіцера харківської поліції.

Як повідомляв Харків Times, 6 травня близько 8:00 працівник спецпідрозділу поліції, який був не на службі, отримав шість вогнепальних поранень.  У чоловіка стріляли з револьвера під патрон Флобера – гумовими кулями, з близької відстані. В результаті поліцейський отримав важкі поранення в області голови і грудної клітини.

Правоохоронці в той же день встановили особу стрілка і затримали його. Ним виявився 41-річний таксист Олексій Безрук, житель Дергачів. На наступний день повідомили про підозру у вчиненні злочину за ч 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження), Покарання за цією статтею передбачає від 5 до 8 років позбавлення волі.

Підозрюваний відмовився від первісної версії конфлікту. Раніше він запевняв, що почав стріляти тому, що поліцейський хотів викрасти його автомобіль.

Дзержинський районний суд Харкова обрав для 41-річного таксиста Олексія Безрука запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.