Стрілянина на проспекті Перемоги: поранено працівника поліції (доповнено)

Фото: София Митина / ХарківTimes

Чоловік вчинив стрільбу пр. Перемоги, 64 сьогодні, 6 травня близько 8:00.

Про це повідомляє UA: Харків з посиланням на власні джерела.

Працівник спецпідрозділу поліції, який був не на службі, отримав шість вогнепальних поранень. У чоловіка стріляли з револьверу під патрон Флобера – гумовими кулями, з близької відстані.

Особу чоловіка, який стріляв, встановлено. За однією з версій, причиною став побутовий конфлікт – через автомобіль.

Директор Центру екстреної медичної допомоги Віктор Забашта підтвердив UA: Харків, що “швидку” на місце події викликали о 8:16.

“О 8.21 бригада була на місці. Постраждалому 35 років. У нього стріляли кілька разів. Поранення голови, шиї та поперекового відділу. Там підшкірні гематоми. Не дуже важкі поранення м’яких тканин”, – сказаі він.

Пораненого доправили до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.

Пізніше прес-служба поліції Харківської області повідомила, що о 8:11 до поліції надійшло повідомлення зі служби “102” про те, що на проспекті Перемоги, 64 громадянин виявив пораненого чоловіка та перед цим чув постріли.

За адресою виїжджали керівники Шевченківського відділу поліції, слідчо-оперативна група та патрульна поліція. “На місці події поліція з’ясувала, що між громадянами стався конфлікт з застосуванням зброї, обставини якого наразі встановлюються”, – йдеться у повідомленні.

Внаслідок сварки постраждав 35-річний чоловік. Потерпілого доставлено до лікарні з первинним діагнозом – вогнепальне поранення тулуба та голови. Стан його здоров’я лікарі оцінюють як стабільно тяжкий.

Також поліцією на місці події виявлений 41-річний чоловік, який зі слів очевидців і здійснив постріли у потерпілого.

Інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу (хуліганство). Санкція статті передбачає від 3 до 7 років позбавлення волі. Всі обставини наразі встановлюються. Проводиться подальша перевірка.