На Рогані горіли три автівки (фото)

Фото: hk.npu.gov.ua

У дворі житлової багатоповерхівки на Рогані минулої ночі горіли три автівки.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС у Харківській області.

Повідомлення про пожежу трьох легкових автомобілів, які були припарковані у дворі біля житлового дому на вул. С. Грицевця, 17, надійшло на номер “101” 4 травня о 03:39.

До місця події прибули два відділення рятувальників на автоцистернах. “На той момент вже горіли моторні відсіки і частково кузови трьох автомобілів Нyundai I 10, 2013 р.в., Chevrolet Сaptiva, 2012 р.в. та Chevrolet Cruze, 2011 р.в. Загальна площа пожежі склала близько 15 кв. м.

За допомогою розчину води з піноутворювачем вогонь був локалізований о 4:15 та ліквідований о 4:20. “Сусідні автомобілі вдалось врятувати від повного знищення”, – йдеться у повідомленні.

Прес-служба поліції Харківської області повідомляє, що на місце події виїжджала слідчо-оперативна група Індустріального відділу поліції та працівники служби із надзвичайних ситуацій. Встановлено, що вогнем були пошкодженні дві іномарки Chevrolet 37-річного мешканця Харкова та авто Hyundai 40-річної харків’янки.

Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Сума завданого збитку та причини загоряння зараз встановлюються.