Голова облради Чернов сподівається на “продуктивні комунікації” з командою Зеленського

Фото: oblrada.kharkov.ua

На думку голови Харківської облради Сергія Чернова, “Харківщина – потужній молодіжний, інтелектуальний регіон і, незалежно від того, хто Президент і хто в Уряді, тут є велика кількість фахівців, які працюють на країну і на розвиток свого регіону”.

Про це він заявив UA: Харків 30 квітня.

“Я думаю, відносини з центральною владою повинні вибудовуватись виключно в правовому полі. Тому все залежатиме від команди фахівців, які відповідатимуть за конкретні напрямки роботи в команді Президента. Безумовно, всі хто працюють в регіоні, будуть робити все, щоб такі комунікації були продуктивними – для Харківської області і в цілому для держави. У нас 6 фракцій, 6 політичних партій представлені. Ситуація в обласній раді збалансована, вона такою і залишиться, незалежно від результатів виборчих, які є. Якщо політика прагматична, зрозуміла і відповідає очікуванням людей незалежно від політичної приналежності депутати будуть її підтримувати. Якщо якісь будуть виклики, незрозумілі дії не на користь регіону, то, безумовно, реакція буде відповідна. Але, я думаю, все буде нормально і буде вирішуватись в конструктивному полі”, – сказав Чернов.

Як повідомляв раніше Харків Times, Центральна виборча комісія встановила та оголосила офіційні результати чергових виборів Президента України, новим главою держави обрано Володимира Зеленського.

Харківський міський голова Геннадій Кернес заявив, що вітає перемогу Володимира Зеленського на президентських виборах.