Під час маршу центром Харкова ультрас заспівали хіт про Путіна (відео)

Фото: скрин видео

Сьогодні, 26 квітня, фанати харківського футбольного клубу “Металіст-1925” пройшли маршем від площі Конституції по Московському проспекту, вулиці Плеханівській до стадіону “Металіст”. Під час маршу вони розгорнули банер с написом “Єдина країна”, та заспівали декілька пісень.

Про це повідомляють очевидці у соцмережах, додаючи відео з місця події. Серед виконаних ультрас пісень можна було почути відомий хіт про президента РФ “Путін – х**ло”. Також футбольні фани виконали пісні “Воїни світла” і “Червону руту”.

Пісенним маршем футбольні фани пройшли до початку поєдинку між харківським ФК “Металіст-1925” та клубом “Колос” (Ковалівка). Якщо харків’яни переможуть, то зможуть потрапити до Української прем’єр-ліги.

Як повідомлялось, вперше кричалку про Путіна виконали у Харкові 30 березня 2014 року. Тоді відбувся об’єднаний марш харківських та дніпровських ультрас. Після цього її використовували на різноманітних політичних акціях та пікетах. Також кричалку можна було почути під час матчів Чемпіонату миру 2014 року у Бразилії. Пізніше до її виконання долучався навіть тодішній виконуючий обов’язки міністра закордонних справ Андрій Дещиця.

Фоторепортаж: Харківські ультрас відзначили 5-річчя хіта про Путіна маршем