У Харкові представили нового главу Нацполіціі області

Фото: hk.npu.gov.ua

Сьогодні, 25 квітня, перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий і глава Національної поліції України Сергій Князєв представили нового керівника Нацполіціі області. Цю посаду обійняв Валерій Сокуренко, який раніше працював на посаді ректора Харківського національного університету внутрішніх справ.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Сергій Яровий висловив подяку харківському гарнізону поліції за роботу із забезпечення громадської безпеки громадян під час виборчого процесу. У той же час він зазначив, що перед новим керівником стоять відповідальні і непрості завдання.

«Зараз ми повинні організувати роботу із забезпечення правопорядку на Великдень і під час травневих масових заходів. Всі заходи і виклики, які нас очікують, будемо виконувати. Ми знаємо, що робити. Сподіваюся на розуміння і ваш професіоналізм », – зазначив перший заступник міністра внутрішніх справ України.

Голова Національної поліції України Сергій Князєв повідомив, що харківська поліція є одним з найпотужніших гарнізонів поліції в державі.

Генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко проходить службу в органах внутрішніх справ з грудня 1992 року. З березня 2003 року працював проректором Національної академії внутрішніх справ по службі, з вересня 2014 року – проректором Національної академії внутрішніх справ. З листопада 2015 року – очолював Харківський національний університет внутрішніх справ.

Як повідомляв Харків Times, Олега Беха, керівника Нацполіціі Харківщини – перевели в Одеську область