У Харкові повідомили про замінування 9 установ

Фото: соцсети

Поліцейські перевіряють повідомлення, що надійшли сьогодні, 25 квітня, про замінування 9 установ в Харкові.

Як повідомили у відділі комунікації Нацполіціі області, правоохоронці діють за відпрацьованою схемою: евакуація людей, огляд приміщень і прилеглої території.

Пошук вибухівки почали з гімназії на вулиці Благовіщенській і ліцею на вулиці Мар’їнської. Інформація про мінування цих навчальних закладів надійшла приблизно о 8:40.

О 9:37 повідомили про закладення вибухівки в навчальних закладах на Площі Свободи, 4,6, вулиці Університетській, 23 Мироносицькій, 1, Клочківській, 50, ринку на вулиці Трінклера, 8, будівлях на вулицях Данилевського, 5, Балакірєва, 45 і проспекті науки, 20 гольф-клубу на вулиці Курчатова, 31.

Як повідомляв Харків Times,  інформація про закладені вибухові речовини стала надходити, починаючи з дня виборів. Всього протягом дня 21 квітня повідомили про мінування 11 об’єктів.

У понеділок, 22 квітня, надійшло 15 повідомлень про замінування різних об’єктів в Харкові, одне з них – в Чугуєві.

23 квітня – 9 замінувань.

24 квітня надійшли повідомлення про замінування школи на вулиці Лермонтовській і Харківського університету радіоелектроніки.

Поліцейські встановили, що про замінування школи повідомили 12 та 11-річні учні цієї ж школи. Зі слів підлітків, вони вирішили пожартувати.

Повідомлення про замінування університету радіоелектроніки виявилося неправдивим.