Поліція перевіряє інформацію про замінування ще чотирьох готелів в Харкові

Фото: ХарківTimes

Поліція перевіряє інформацію про закладення вибухівки у готелях на проспекті Гагаріна, вулицях Шевченка, Харківських Дивізій та проспекті Науки (“Мир”) у Харкові.

Про це повідомляє прес-служба поліції Харківської області.

Відповідні повідомлення надходили до поліції 21 квітня починаючи з 14:40 до 15:30, та на електронну адресу готелю “Мир” о 15:41.

За адресами виїхали працівники слідчо-оперативних груп та спеціалісти вибухотехнічного управління. Проводиться евакуація громадян, огляд приміщень та прилеглої території.

Всі повідомлення зареєстровані в Журналах єдиного обліку заяв і повідомлень територіальних відділів поліції.

Також поліцейські завершили перевірку інформації про замінування будівлі готелю “Харків” на вулиці Трінклера, яка надійшла до поліції 21 квітня близько 15:00.

Фахівці оглянули 7,5 тис кв. м приміщень та 1,3 тис. кв. м прилеглої території, евакуювали 20 громадян. Жодних вибухових речовин не виявлено. Вирішується питання щодо кваліфікації події за Кримінальним кодексом.

Як повідомляв Харків Times, 21 квітня близько 13:00 до поліції надійшли повідомлення про закладення вибухівки у приміщеннях міжнародного аеропорту, торгівельного центру та готелю на просп. Незалежності. Вибухотехніки оглянули ці приміщення та прилеглу територію. Жодних вибухонебезпечних предметів та вибухових речовин вони не знайшли. Вирішується питання про внесення відомостей про неправдиві повідомлення щодо мінування до Єдиного реєстру досудових розслідувань.