Інформація щодо мінування аеропорту, ТЦ “Ашан” та Premier Palace не підтвердилась

Фото: ХарківTimes

Інформація щодо мінування аеропорту та ТЦ “Ашан” по вулиці Героїв Праці не підтвердилась.

Про це повідомляє прес-служба поліції Харківської області.

21 квітня близько 13:00 до поліції надійшло повідомлення про закладення вибухівки у приміщеннях міжнародного аеропорту, торговельному центрі та готелі на проспекті Незалежності. Для перевірки повідомлень на місця подій виїжджали слідчо-оперативні групи, кінологічна служба, експерти-криміналісти та вибухотехніки. Поліцейські провели ретельний огляд зазначених установ та прилеглої території.

На території харківського аеропорту оглянуто близько 15 тис. кв. м приміщень та близько 30 тис. кв. м прилеглої території, евакуйовано 600 осіб.

У торговому центрі правоохоронці оглянули 10 тис. кв. м приміщень та 1 тис. кв. м прилеглої території, евакуювали близько 5 тис. осіб.

“В ході обстеження жодних вибухових пристроїв або небезпечних речовин правоохоронці не виявили. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань”, – йдеться у повідомленні.

Також експерти оглянули 1,2 тис. кв. м приміщень та 3 тис. кв. м прилеглої території готелю Premier Palace Hotel Kharkiv, евакуювали 56 громадян. Жодних вибухових речовин не виявлено.