Розпочався ремонт доріг у Нововодолазькому районі, на черзі – Кегичівський та Дворічанський

Фото: kharkivoda.gov.ua

По дорозі Харків – Липці – Борисівка вже взялися до вкладання нижнього шару покриття. Також там проведуть комплекс робіт з ремонту комунікацій, замінять бар’єрне огородження та всі дорожні знаки.

Про це повідомив директор ДП «Дороги Харківщини» Ігор Турченко під час брифінгу 18 квітня.

«Нами оголошені всі 93 тендерні процедури, й станом на 17 квітня є переможці в системі ProZZoro на таких дорогах: під’їзд до населеного пункту Високий та під’їзд до населеного пункту Малі Проходи, де роботи вже виконані в повному обсязі», – зазначив Ігор Турченко.

За його інформацією, триває робота по дорозі Харків – Липці – Борисівка, де з 18 квітня вже взялися до вкладання нижнього шару покриття. Крім ремонту самої дороги, там також проведуть комплекс робіт з ремонту комунікацій, замінять бар’єрне огородження та всі дорожні знаки.

Також директор ДП «Дороги Харківщини» зазначив, що триває капітальний ремонт та заміна автопавільйонів. Усі роботи йдуть згідно з графіком.

«Від сьогодні починаємо відновлювані роботи в Нововодолазькому районі. Це під’їзд до населеного пункту Соснівка. Завтра розпочинаємо роботи в Кегичівському та Дворічанському районах», – сказав Ігор Турченко.

Також на дорогах області тривають експлуатаційні (ямкові) ремонти. Дорожники працюють щоденно в кожному районі. За несприятливих погодних умов бригади виконують роботи із заміни дорожніх знаків та бар’єрного огородження.

«За сприятливих умов працюємо гарячим асфальтобетоном, кількість бригад сягає 35 на місцевих мережах. Основні автодорожні напрямки: Балаклія – Бригадирівка, об’їзд населеного пункту смт Шевченкове, Богодухів – Валки – Нова Водолага, Вовчанськ – Землянки, під’їзд до населеного пункту Лужок, Золочів – Довжик – Миронівка та автодорога Харків – Липці – Борисівка», – повідомив Ігор Турченко.