На вулиці Скрипника тимчасово заборонять рух транспорту

У зв’язку з необхідністю проведення організаційних заходів в центрі культури Київського району по вул. Скрипника забороняється рух транспорту.

Про це повідомляє міська диспетчерська служба.

З 07.00 до 18.00 години 19 квітня 2019 року забороняється рух транспортних засобів по вул. Скрипника на ділянці від вул. Пушкінської до вул. Чернишевської. Об’їзд закритої ділянки організовується по прилеглим вулицям Пушкінській, Жон Мироносиць, Сумській, забезпечивши при цьому пропуск транспортних засобів, що обслуговують центр культури Київського району, а також спеціальних автомобілів оперативних служб до житлових та адміністративних будинків розташованих в зазначеній зоні.

З 20.00 години 21 квітня до 08.00 години 22 квітня 2019 року забороняється рух транспортних засобів по вул. Скрипника на ділянці від вул. Пушкінської до вул. Чернишевської. Об’їзд закритої ділянки організовується по прилеглим вулицям Пушкінській, Жон Мироносиць, Сумській, забезпечивши при цьому пропуск транспортних засобів, що обслуговують центр культури Київського району, а також спеціальних автомобілів оперативних служб до житлових та адміністративних будинків розташованих в зазначеній зоні.