У Харкові “Славута” збила 19-річну дівчину – постраждалу не встигли довезти до лікарні

16 квітня, близько опівночі на вулиці Чкалова напроти заправки сталася ДТП, в якій постраждала дівчина. Під час доставляння до лікарні 19-річна потерпіла померла в кареті швидкої медичної допомоги.

Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції області. Оперативники, що виїжджали на місце аварії встановили, що за вказаною адресою 23-річний водій авто «Славута» скоїв наїзд на дівчину-пішохода, яка переходила дорогу у невстановленому місці.

Слідчим слідчого управління ГУНП в Харківській області відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального Кодексу України. Санкція статті передбачає тюремне ув’язнення на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Як повідомляв Харків Times, 13 квітня внаслідок аварії у Руській Лозовій (Дергачівський район) одна людина загинула, ще два чоловіка з численними травмами доставлені до Харківської міської лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.