Поліція шукає нападника, який поранив ножем охоронця лотерейного клубу

Фото: aif.md

Харківські правоохоронці розшукують зловмисника, який поранив ножем 32-річного охоронця лотерейного клубу у селищі Пересічне. Потерпілий із проникаючим пораненням живота та різаною раною руки був госпіталізований до Харківської обласної клінічної лікарні.

Як повідомили у відділі комунікації Нацполіції області, подія сталася 16 квітня о 03:20. Реалізатор закладу розповіла поліцейським про те, що до приміщення павільйону лотерейного клубу забіг невідомий чоловік та почав їй погрожувати предметом, схожим на пістолет. Охоронець намагався припинити дії правопорушника, натомість отримав поранення у живіт ножем, який зловмисник тримав у руці. Після скоєного він втік з місця події у невідомому напрямку.

Працівники Дергачівського відділу поліції оглянули місце події, опитали свідків та встановили прикмети зловмисника. На вигляд правопорушнику близько 30 років, зріст високий, худорлявої статури, був одягнений у спортивний костюм з капюшоном. На теперішній час поліцейськими проводяться заходи щодо встановлення особи та місцезнаходження зловмисника.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років із конфіскацією майна.