Кернес звинуватив Світличну в бездіяльності

Скриншот

Мер Харкова Геннадій Кернес звинуватив главу Харківської облдержадміністрації Юлію Світличну в бездіяльності. Про це він заявив на сесії міськради, коментуючи виступ депутата Ігоря Черняка про неприпустимість розміщення в Харкові неподалік від житлових будинків і дитячих установ підприємства з переробки ртутних відходів.

“Ось звернувся Ігор Юрійович до голови обласної державної адміністрації… А я можу сказати, що голова обласної державної адміністрації нічого в цьому плані не робить. І взагалі вона ховається. Вона тільки робить тільки якийсь фетиш там для себе, де б її сфотографували краще, або на велосипеді вона їде, або квіти вона садить “, – сказав Кернес.

Як повідомляв раніше Харків Times, Харківський міський голова Геннадій Кернес, відповідаючи на питання журналістів 26 грудня, назвав свої стосунки з головою Харківської обласної державної адміністрації Юлією Світличної незадовільними. Кернес заявив також, що міська влада вже майже два роки не можуть узгодити проект реконструкції зоопарку “через чиновників обласної державної адміністрації та особисто Юлію Олександрівну Світличну, яка заважає просто цьому процесу”.

27 грудня на сайті міськради було опубліковано коментар Кернеса, в якому мер зазначив, що у нього немає конфлікту з Світличної, а “є деякі незначні розбіжності в питаннях подальшого розвитку Харкова”, які вирішуються в робочому порядку. “Ніякого політичного або особистісної підоснови в цих розбіжностях немає”, – заявив Кернес.