Суд залишив під вартою харківських канібалів

Фото: YouTube

Фрунзенський районний суд м.Харкова на два місяці продовжив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для батька і сина (41 і 20 років), підозрюваних у вбивстві і канібалізмі.

Рішення про продовження запобіжного заходу суд ухвалив у понеділок, 15 квітня. Про це розповіла прес-секретар прокуратури області Віта Дубовик, повідомляє NewsRoom.

Нагадаємо, обезголовлене тіло колишнього співробітника правоохоронних органів знайшли в жовтні минулого року на вулиці Краснодарській. За підозрою у вбивстві були затримані батько і син, які проживають на Салтівці. Слідство встановило, що батько і син познайомилися з убитим на вулиці і запросили його в гості. Знайомство відзначили випивкою і під час застілля гість розповів, що раніше працював в правоохоронних органах. Це викликало підозру у старшого з господарів, який в минулому «мав проблеми з законом». Батько і син вирішили вбити гостя. У той час, коли батько бив жертву ножем, син міцно тримав потерпілого, щоб той не міг чинити опір.

Слідство також встановило, що тіло вбитого зловмисники розчленували і вжили частину тіла в їжу. Приховуючи сліди злочину, тіло викинули на сусідній вулиці. Голову викинути не встигли, правоохоронці знайшли її на балконі.

Зловмисників звинувачують у вбивстві колишнього працівника правоохоронних органів, скоєного за попередньою змовою з особливою жорстокістю (ч. 12 ст. 115 Кримінального кодексу). Крім вбивства, старшого з чоловіків звинувачують також в незаконному зберіганні зброї (ст. 263 КК), оскільки під час обшуку у нього знайшли 60 патронів.