В аеропорту Харкова затримали міжнародного злочинця

Фото: ДПСУ

9 квітня прикордонники затримали в аеропорту Харкова 43-річного громадянина Єгипту, який знаходився в міжнародному розшуку.

Як повідомляє прес-служба Східного регіонального управління ДПСУ у Facebook, чоловік прибув до Харкова рейсом зі Стамбулу близьк 17:30.

Під час перевірки паспорту іноземця відбулося спрацювання бази данних Інтерполу. З’ясувалося, що чоловік знаходиться в міжнародному розшуку за шахрайство з літа минулого року.

Правопорушника було затримано встановленим порядком та передано представникам Нацполіції.

Як повідомляв Харків Times, протягом березня цього року прикордонники затримали в аеропорту Харкова двох іноземних злочинців.

6 березня в аеропорту Харкова прикордонники затримали громадянина Угорщини, якого розшукувала СБУ.

11 березня  40-річний громадянин Австрії прибув до Аеропорту “Харків” на рейс «Харків-Варшава». Під час перевірки його документів спрацювала база Інтерполу, за дорученням якого іноземця необхідно заарештувати. Виявилося, що правоохоронні органи Австрії розшукують його за шахрайство, відмивання коштів, крадіжку та підробку документів. Харківські прикордонники відразу затримали злочинця.

Харківський апеляційний суд заарештував на 40 діб затриманого в Аеропорту “Харків” громадянина Австрії, який знаходиться у міжнародному розшуку.