Суд відправив під варту сутенера, який створив бордель на Полтавському шляху

Фото: hk.npu.gov.ua

Правоохоронці викрили 34-річного харків’янина, який з метою власного збагачення втягував жінок у заняття проституцією. Для цього у приміщенні у будинку на вулиці Полтавський шлях облаштував салон, де дівчата надавали клієнтам інтимні послуги.

Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції області з посиланням на слідчого СУ ГУНП в Харківській області Владислава Багрянцева. За словами слідчого, зловмисник діяв за попередньою змовою з групою осіб, які наразі встановлюються.

На початку лютого 34-річний харків’янин розмістив рекламні оголошення в інтернеті з метою пошуку дівчат, яким обіцяв роботу масажистками, офіціантками та танцівницями. Потім знайшов приміщення в будинку на вулиці Полтавський шлях, облаштував його під салон з назвою «Angel». Жінкам, які звернулись до нього за оголошенням, він пообіцяв матеріальну винагороду.

Фото: hk.npu.gov.ua

Під час обшуку в салоні правоохоронці вилучили гроші, отримані напередодні від клієнтів за надання сексуальних послуг, мобільні телефони, по яким дзвонили клієнти та домовлялись про зустрічі та розміщувались оголошення про надання послуг в інтернеті.

“34-річному чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 303 Кримінального кодексу України. Відносно підозрюваного обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб”, – розповів Владислав Багрянцев.

Фото: hk.npu.gov.ua

Поліцейські допитали двох жінок, адміністраторів салону. Зараз вирішується питання про обрання відносно них міри запобіжного заходу.

Фото: hk.npu.gov.ua

Розслідування проводиться за ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 4 до 7 років позбавлення волі.

Як повідомляв Харків Times, харківський суд заарештував підозрюваних у сутенерстві хлопця та дівчину.