Харків’янин вимагає встановити банківські термінали в парку Горького

Фото: zarajsky.org

До міської влади Харкова звернулися з проханням забезпечити безготівковий розрахунок на атракціонах і в кафе в парку культури і відпочинку імені Горького.

Петицію з проханням обладнати банківські термінали в парку Горького 9 квітня зареєстрував на сайті Харківської міськради користувач Євген Николюкин.

“У парку відсутня можливість розраховуватися банківськими картами. У 21 столітті це виглядає щонайменше дивно. Прошу розглянути можливість установки банківських терміналів у всіх касах і торгових точках парку”, – йдеться в петиції.

Щоб міська влада розглянули петицію, вона повинна набрати 5 тисяч голосів за 90 днів. Станом на 11.45 9 квітня під зверненням Євгена Ніколюкіна залишили 4 підписи.

Як повідомляв Харків Times, за допомогою електронних звернень харків’яни просять міську владу вирішити проблеми в самих різних сферах життя міста. Так, до Кернеса зверталися з проханням припинити вирубку дерев у місті. Також просили заборонити паркування фур біля заводу Малишева

13 листопада на сайті міськради Валентина Козир зареєструвала петицію з вимогою зробити більш зручним центр Харкова. На її думку, дерев’яні тротуари на вулиці Сумській і проспекті Науки незручні і небезпечні. Конструкції, які віднімають частину проїжджої частини, автор назвала архітектурним непорозумінням. Валентина Козир запропонувала прибрати його і зробити повноцінну пішохідну зону. Харків’яни підтримали цю вимогу – менш ніж за 90 днів петиція набрала 5 тисяч 170 голосів.

У міськраді на звернення Валентини Козир відповіли, що не бачать підстав для демонтажу дерев’яних тротуарів.