У Харкові продовжуються нічні підпали автівок (фото)

Фото: kh.dsns.gov.ua

У ніч з 7 на 8 квітня згорів Fiat Doblo, що був припаркований  біля приватного будинку у пров. Крутогорському, 10, у Холодногірському районі Харкова.

Як повідомили у прес-службі ДСНС у Харківській області, інформація про загорання автомобілю надійшла до Служби порятунку “101”8 квітня о 02:21.

Рятувальники, що прибули до місяця події встановили, що в авто Fiat Doblo, 2011року випуску, горить моторний відсік та його передня частина. На гасіння пожежі подали пінний ствол, і вже о 02:37 локалізували її. Повна ліквідація зафіксована о 02:41.

Внаслідок пожежі знищено моторний відсік автомобілю, передня панель, частково облицювання, а також передні сидіння та диски на площі близько 3 кв.м.

Фото: kh.dsns.gov.ua

Ймовірна причина пожежі занесення відкритого джерела вогню.

Як повідомляв Харків Times, протягом ночі, 19 березня, харківські рятувальники тричі виїжджали на гасіння пожеж, які виникли у автівках, припаркованих біля житлових будинків. Від вогню постраждали 7 автомобілів.

Поліція встановила, що 5 автівок підпалили умисно. За даними фактами відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Встановлено, що одна зі спалених автівок належала прикордоннику, ще одна – приватному підприємцю.

Наступної ночі, на 20 березня, в Харкові та області загорілися ще три автомобілі.

В селищі Глибоке у сім’ї за тиждень згоріли два автомобілі.

У ніч з 5 на 6 квітня у дворі житлового багатоквартирного будинку в селищі Наталіно Красноградського району по вулиці Свято-Троїцькій, 37, загорілися 2 автомобілі. Від автомобілів полум’я перекинулось на ближній балкон квартири, на першому поверсі житлового будинку.

Згорілі мікроавтобус та легковик належали 35-річному мешканцю багатоповерхового будинку, біля якого були припарковані автівки.