Невідомі, відібравши ключі в касира, пограбували обмінник

Ввечері у суботу, 6 квітня, близько 21:30 двоє невідомих напали на касирку пункту обміну валют в під’їзді її будинку й забрали ключі від обмінника.

Як повідомляють у відділі комунікації Нацполіціі області, до поліції звернулася 51-річна адміністратор пункту обміну валют, розташованого на вул. Академіка Проскури, та заявила, що у 53-річної жінки-касира цього пункту двоє невідомих відібрали ключі й викрали з обмінника 150 тисяч гривень.

Як з’ясувалося, в суботній вечір у під’їзді будинку на вул. Миру двоє невідомих чоловіків, погрожуючи касирці “невідомим металевим предметом”, дійсно відібрали в неї ключі від обмінного пункту. Після цього один з чоловіків залишився разом з жінкою-касиром у її квартирі, а другий попрямував до пункту обміну, де й забрав гроші. Також злочинці заволоділи телефоном потерпілої.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група Київського райвідділу поліції.

Наразі правоохоронці вживають заходів для з’ясування осіб нападників та їх затримання. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст.187 КК (розбій).

Як повідомляв Харків Times, наприкінці січня оперативники Основ’янського відділу поліції затримали 70-річного мешканця області за підозрою у нападі з ножем на пункт обміну валют та пораненні касирки у грудні 2018 року.