Лікарі борються за життя збитої трамваєм дівчинки

Вчора, 7 квітня, близько 18:00 на проспекті Героїв Сталінграду трамвай збив 14-річну дівчинку.

Як повідомили у відділі комунікації Нацполіціі області, співробітники Слобідського відділу поліції попередньо встановили, що дівчинка “перебігала через рейки перед трамваєм, який рухався на зелений сигнал світлофору”.

“Водій вжив заходів екстреного гальмування, проте все одно штовхнув потерпілу”, – йдеться у повідомленні.

Дівчинка була госпіталізована у несвідомому стані. Наразі, як повідомив журналістам представник обласної держадміністрації, потерпіла знаходиться в одній з обласних лікарень, вона перебуває у комі, лікарі характеризують її стан як дуже важкий.

Інформація про подію зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Слобідського відділу поліції. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами).

Як повідомляв Харків Times, 21 березня, близько 17:25 на перехресті вулиць Жилярді та Сидора Ковпака трамвай збив 74-річного чоловіка. Потерпілий із закритою черепно-мозковою травмою був доставлений до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.