Харківського податківця та прокурора викликали до НАЗК

НАЗК запрошує до Національного агентства для надання пояснень 11 осіб, серед яких – співробітник ДФС у Харківській області та керівник Дергачівської місцевої прокуратури.

Про це повідомили у прес-службі НАЗК.

На 9:00 9 квітня до Нацагентсва запросили Колака Валерія Євгеновича, головного державного інспектора-ревізора ГУДФС в Харківській області. Він має пояснити, чому несвоєчасного подав повідомлення про суттєві зміни в майновому стані

Пісоцького Володимира Олеговича, керівника Дергачівської місцевої прокуратури Харківської області, чекають у НАПК 17 квітня з 10:00 до 15:00. Пісоцького підозрюють у порушенні вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів.

Національне агентство здійснює збір фактичних даних за ознаками можливого порушення вимог ЗУ «Про запобігання корупції» щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, невиконання законних вимог Національного агентства, несвоєчасного подання декларації.

Ці особи запрошені офіційним листом Національного агентства за тиждень до оприлюднення на офіційному веб-сайті.

Національне агентство зазначає, що неявка посадової особи не є перешкодою для здійснення подальших можливих заходів відповідно до вимог законодавства України про адміністративні правопорушення.

У разі наявності підстав на зазначених осіб будуть складені протоколи про адміністративні правопорушення.

Як повідомляв Харків Times, на Харківщині завідувача сільським клубом купила квартиру вартістю понад 600 тисяч гривень