У харківській лікарні на дитину впав рентген-апарат (фото)

Фото: соцсети

У харківській стоматологічній поліклініці № 3 в результаті падіння рентген-апарату травмував руку хлопчик 2010 року народження.

Про це повідомила мама постраждалого в Facebook– співтоваристві “Харків City”. За словами жінки, 1 квітня вона прийшла з двома дітьми в поліклініку. Старшого повела робити рентген.

“У них обірвався рентген апарат! І впав на руку дитині, що сиділа в кріслі дитині! Працівник рентгена почала викидати мені 20 гривень, заплачені мною за плівку і бігти з кабінету за начальством”, – повідомила мама дитини.

Жінка обурена тим, що співробітники клініки навіть не вибачилися за інцидент, тільки повторювали: “У нас таке в перший раз”, маючи на увазі поломку апарату.

Фото: соцсети

Мати потерпілого подзвонила в швидку і поліцію. За словами жінки, медики діагностували у дитини забій лівої руки і гемартроз ліктьового суглоба.

У відділі комунікації Нацполіціі області підтвердили, що дійсно 1 квітня на номер “102” звернулася жінка і повідомила, що в медичному закладі на її сина впав рентген-апарат.

Фото: соцсети

“Факт події зареєстрований в Журналі єдиного обліку заяв та звернень громадян. Співробітники Немишлянського відділу поліції проводять перевірку”, – додали у відділі комунікації.

Як повідомляв Харків Times, 1 квітня в Печенігах під час ремонту автомобіля на чоловіка впав кузов.