Світоліна заявлена на турнір WTA Premier 5 в Римі

Фото: Теннисный Портал Украины / Facеbook

Перша “ракетка” України харківська спортсменка Еліна Світоліна планує захищати титул в столиці Італії, який вигравала два останні сезони. Обидва рази українка зустрічалася в фіналі з Сімоною Халеп. Про це повідомляє БТУ.

Також Світоліній належить захистити понад 1000 очок на ґрунті.

Друга “ракетка” України Леся Цуренко вп’яте виступить в основній сітці турніру WTA Premier 5 у Римі. Свій кращий результат вона показала 2016 та 2017 років, коли дійшла до другого кола.

Третя “ракетка” України Даяна Ястремська вперше зіграє на ґрунтових кортах Foro Italico.

Тенісний турнір в Римі пройде 13-19 травня – за два тижні до Відкритого чемпіонату Франції.

Як повідомляв Харків Times, в оновленому рейтингу WTA за 1 квітня харківська тенісистка Еліна Світоліна опустилася на дві позиції і стала сьомою ракеткою світу.

З початку цього року Еліна Світоліна не змогла вийти у фінал кількох міжнародних тенісних турнірів. У турнірі серії WTA Premier у Досі (Катар) українка в трьох сетах програла екс-першій ракетці світу, румунці Сімоне Халеп.

У півфіналі турніру Premier 5 в Дубаї програла швейцарці Белінді Бенчіч. Ця поразка коштувала Світоліной чемпіонського титулу. Українка в торішньому фіналі Premier 5 в Дубаї обіграла росіянку Дар’ю Касаткину з рахунком 6: 4, 6: 0.

У поєдинку за путівку в фінал турніру WTA Premeier Mandatory BNP Paribas Open в американському Індіан-Уеллсі Світоліна програла в трьохсетовому протистоянні з Бьянкой Андрееску (Канада).