Замовниця вбивства контрактника залишиться під вартою, – Апеляційний суд

Фото: 24tv.ua

Колегія суддів Харківського апеляційного суду відмовилася змінити запобіжний захід для 22-річної Екатерини Борисенко, яку взяли під варту за підозрою в органзіції вбивства 27-річного військовослужбовця Віталія Черняка.

Як повідомили у прес-службі суду, рішення залишити без змін запобіжний захід для Борисенко судді прийняли 27 березня.

“Колегія суддів апеляційного суду відмовила в задоволенні апеляційної скарги захисника, залишивши обраний запобіжний захід – тримання під вартою в умовах слідчого ізолятору без змін”, – повідомили в прес-службі.

Як повідомляв Харків Timesтіло військового з ознаками насильницької смерті знайшли 16 березня близько 16:10 поблизу місцевого кладовища в селищі Калугіна-Башкирівка Чугуївського району Харківської області. Загиблий був військовослужбовцем за контрактом 92-ї Окремої механізованої бригади Збройних Сил України, яка дислокується в Калугіно-Башкирівці.

У вбивстві 26-річного військовослужбовця поліцейські підозрюють трьох підлітків і 22-річну харків’янку Екатерину Борисенко, яка працювала поваром у тій же військовій частині, що і загиблий.

Чугуївський міський суд Харківської області відправив під варту всіх чотирьох, підозрюваних у вбивстві  військовослужбовця.

Захист наймолодшого з підозрюваних намагався оскаржити це рішення. 25 березня колегія суддів Харківського апеляційного суду залишила обраний запобіжний захід – тримання під вартою в умовах слідчого ізолятору без змін.