Харків’янин до смерті забив 82-річну жінку

Фото: hk.npu.gov.ua

Поліцейські затримали 59-річного харків’янина за підозрою у загибелі літньої жінки.

Як повідомили у відділі комунікації Нацполіції області, до правоохоронців звернулася донька загиблої. Жінка розповіла, що 26 березня у квартирі за місцем проживання виявила тіло своєї матері з травмою голови.

Згідно з висновком судово-медичного експерта, смерть 82-річної жінки настала внаслідок сукупної травми голови та тулубу.

Під час досудового розслідування працівники Слобідського відділу поліції встановили, що тілесні ушкодження потерпілій наніс 59-річний співмешканець доньки. Того дня між пенсіонеркою та зловмисником виник конфлікт, в ході якого чоловік наніс жінці близько 20 ударів ногами та руками по тулубу та обличчю. Від отриманих травм старенька померла на місці.

Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує від 7 до 10 років тюремного ув’язнення. На даний час йому повідомлено про підозру у скоєнні злочину та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Як повідомляв Харків Times, на Харківщині чоловік образився на жінку за те, що не погодувала та побила його собак. Щоб помститися за скривджених собак, він кілька разів ударив жінку дерев’яною битою по голові. Від отриманих травм жінка померла на місці.