Замовниця вбивста контрактника оскаржила рішення про арешт

Фото: 24tv.ua

28 березня, о 12:00 в Харківському Апеляційному суді розпочнеться розгляд скарги на рішення Чугуївського райсуду про тримання під вартою 22-річної Катерини Борисенко, яку підозрюють в організації вбивства військовослужбового Віталія Черняка.

Про це повідомляє прес-служба суду.

“В апеляційній скарзі захисник підозрюваної ставить питання про скасування ухвали слідчого судді, вважаючи обраний запобіжний захід необґрунтованим”, – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Харків Timesтіло військового з ознаками насильницької смерті знайшли 16 березня близько 16:10 поблизу місцевого кладовища в селищі Калугіна-Башкирівка Чугуївського району Харківської області. Загиблий був військовослужбовцем за контрактом 92-ї Окремої механізованої бригади Збройних Сил України, яка дислокується в Калугіно-Башкирівці.

У вбивстві 26-річного військовослужбовця поліцейські підозрюють трьох підлітків і 22-річну харків’янку Екатерину Борисенко, яка працювала поваром у тій же військовій частині, що і загиблий.

Чугуївський міський суд Харківської області відправив під варту всіх чотирьох, підозрюваних у вбивстві  військовослужбовця.

Захист наймолодшого з підозрюваних намагався оскаржити це рішення. 25 березня колегія суддів Харківського апеляційного суду залишила обраний запобіжний захід – тримання під вартою в умовах слідчого ізолятору без змін.