Податкова міліція виявила на Харківщині підпільний цех з виробництва горілки (фото)

Фото: kh.sfs.gov.ua

Працівники податкової міліції Харківщини під процесуальним керівництвом прокуратури Харківської області виявили та припинили діяльність підпільного цеху по виробництву лікеро-горілчаних виробів.

Про це повідомляє прес-служба ДФС у Харківській області.

В ході проведення оперативно-слідчих заходів було встановлено, що мешканець Харківської області, за місцем проживання, відкрив підпільний цех з виготовлення фальсифікованої горілки, змішуючи спирт із водою. Отриманий фальсифікат чоловік розливав в пластикові п’ятилітрові та десятилітрові пляшки, після чого продавав через роздрібну мережу Харківської області, а також через мережу Інтернет.

“В рамках кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч.1, ч.3 ст. 204 Кримінального кодексу України, працівники податкової міліції Харківщини провели обшуки за адресою, де здійснювалось незаконне виготовлення та зберігання алкогольних напоїв. За результатами проведення слідчих (розшукових) дій було виявлено та вилучено 1 тис літрів спирту, обладнання для виготовлення фальсифікованих напоїв та комплектуючі для виготовлення”, – йдеться у повідомленні.

Загальна сума вилучених товарно-матеріальних цінностей складає понад 250 тис. гривень.

Проводяться заходи щодо встановлення повного кола осіб причетних до протиправної діяльності, каналів надходження на територію Харківської області спирту, місць зберігання та реалізації, а також готується клопотання до суду щодо арешту вилученого майна.