Volkswagen збив трьох людей, які штовхали автівку по проїжджій частині

Фото: hk.npu.gov.ua

25 березня о 20:19 поблизу селища Купєваха Харківської області на автошляху “Харків-Суми” сталася смертельна ДТП.

Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції області.

“59-річний водій автомобілю Volkswagen T5, рухаючись в попутному напрямку, скоїв наїзд на автомобіль ВАЗ-2106, який штовхали по проїжджій частині троє потерпілих в напрямку міста Охтирка Сумської області”, – йдеться в повідомленні.

Від отриманих травм 22-річний хлопець загинув на місці, 26 та 32-річні постраждалі отримали переломи та забої. Їх госпиталізовано до лікарні. Стан здоров’я обох постраждалих задовільний.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 3 до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Як повідомляв Харків Times, поліція розшукує свідків смертельного ДТП на проспекті Героїв Сталінграда. 22 березня о 22:20 в районі будинку № 89 на проспекті Героїв Сталінграду 69-річний водій автомобіля «Toyota» скоїв наїзд на 34-річного пішохода, який від отриманих тілесних ушкоджень помер у лікарні.