Ryanair запустить рейси з Харкова до Вільнюса і Кракова (доповнено)

Фото: wing.com.ua

Лоу-кост Ryanair запустить рейси Харків-Вільнюс і Харків-Краків.

Про це повідомляє Аvianews. Скористатися рейсом Харків-Краків пасажіри зможуть з 17 червня. Вильоти з Харкова будуть здійснюватися о 13:25 по понеділках і п’ятницях.

З 27 жовтня стартують авіаперельоти до Вільнюса. Вильоти з Харкова будуть здійснюватися двічі на тиждень: по середах о 9:25 і по неділях о 9:10.

Обидва маршрути позначені як такі, що будуть виконуватися польською донькою Ryanair – Ryanair Sun.

У найближчих планах авіаперевізника запуск рейсів з Одеси. З 16 червня почнуться польоти за маршрутом Одеса-Краків з частотою два рази на тиждень з вильотами з Одеси щосереди о 13:05, по неділях – о 12:45.

З 27 жовтня Ryanair запустить рейси Одеса-Вроцлав з вильотами о 19:40 по вівторках і суботах. З 29 жовтня почнуться польоти на лінії Одеса-Катовіце: вильоти з Одеси по вівторках, четвергах і суботах о 10:25.

Як сказано в повідомленні компанії, акційні ціни на перельоти в квітні і травні складуть від 14,99 євро. Квитки повинні бути заброньовані до півночі четверга (28 березня) тільки на сайті Ryanair.com.

“Ми плануємо почати перевезення з 35 тис. пасажирів і плануємо створити 30 нових робочих місць в аеропорту”, – сказав на прес-конференції в Харкові виконавчий директор компанії Ryanair Sun Михайло Качмажик.

Як повідомляв Харків Times, Wizz Air переніс початок польотів за маршрутом «Краків-Харків» на півтора місяця.