В центрі Харкова зіткнулись поліцейський Prius та Mercedes (фото)

Фото: соцсети

Сьогодні, 22 березня, близько 9:40 на перехресті вулиць Полтавський Шлях та Університетська сталася ДТП за участі авто Mercedes-Benz та авто патрульної поліції Toyota Prius.

Про це повідомили у прес-службі Управління Патрульної поліції Харкова.

Внаслідок зіткнення автівки отримали мeханічні пошкоджeння. Люди в цій автопригоді не постраждали.

На обох водіїв автомобілів були складeні протоколи за ст. 124 КУпАП. (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна). Покарання за цією статтєю передбачає штраф у розмірі 340 грн, або або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

Надалі матeріали ДТП пeрeдадуть на розгляд суду.

Фото: соцсети

Як повідомляв Харків Times, протягом березня стало відомо про три ДТП в Харкові за участю патрульних Toyota Prius. 4 березня близько 2 години ночі на перехресті вул. Гвардійців Широнінців та вул. Валентинівській сталося ДТП за участю автомобіля патрульної поліції Toyota Prius та Lexus GS 250.

Вночі 15 березня на вул. Клочківській, 333 патрульний автомобіль врізався у світлофор.

18 березня о 2:10. на перехресті вул. Ахсарова та просп. Перемоги відбулася ДТП за участі патрульного автомобіля. Внаслідок аварії постраждали троє поліцейських, їх госпіталізували до лікарні.

 

.