У Харкові для підлітків з особливими потребами відкрили танцювальну студію

Фото: city.kharkov.ua

20 березня у Регіональному центрі професійної освіти інноваційних технологій будівництва та промисловості стартував проект “Total Answer Dance”.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-служби Харківської міськради.

Це студія естрадного танцю, яку відкрили завдяки гранту проекту «UPSHIFT Україна». Інклюзивний проект реалізується для поширення танцювальної культури серед молоді та залучення до занять підлітків з інвалідністю. Вік, на який розрахована навчальна програма, – від 14 до 20 років.

Перше заняття в студії відбудеться 27 березня. Тренування планується проводити двічі на тиждень. Молодь навчатиметься танцям безкоштовно.

Довідка. Проект «UPSHIFT Україна» – це інноваційна програма Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), яка реалізується в 22 країнах. У Харкові проект втілює Фонд «Професійний розвиток Харкова» в рамках програми ЮНІСЕФ «Посилення життєстійкості і підвищення громадської активності підлітків і молоді в східній Україні» за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Проект спрямований на розвиток професійних навичок підлітків і молоді. Його мета – поліпшити перспективи працевлаштування соціально вразливою молоді, яка постраждала від конфлікту на сході України, і допомогти проектам соціального підприємництва вирішити соціальні та екологічні проблеми в їхніх громадах.