Підпали автівок у Харкові – згоріли машини прикордонника та підприємця

Фото: kh.dsns.gov.ua

Серед 7 згорілих вночі 19 березня автівок, одна належить співробітнику прикордонної служби, ще одна – приватному підприємцю.

Про це повідомляє УНН з посиланням на правоохоронні органи.

невстановлені особи облили невідомою речовиною та підпалили автомобіль Skoda Octavia, що належить начальнику відділу внутрішньої безпеки Харківського прикордонного загону. Вогнем автомобіль знищено повністю.

Менше ніж за дві години після цього інциденту невстановлені особи підпалили авто Volkswagen Golf приватному підприємцеві.

Відомо, що цим же автомобілем користується її чоловік, що працює заступником начальника одного з відділів місцевого управління Держгеокадастру. Автомобіль згорів повністю. За цими фактами розпочаті розслідування (ст. 194 КК України – умисне знищення або пошкодження майна).

Як повідомляв Харків Times, протягом ночі, 19 березня, харківські рятувальники тричі виїжджали на гасіння пожеж, які виникли у автівках, припаркованих біля житлових будинків. Від вогню постраждали 7 автомобілів. Зокрема, повністю згоріла Skoda Octavia, що була припаркована біля житлового будинку на проспекті Перемоги.  Також вогонь знищив Volkswagen у пров. Банному.