У Дергачівському районі рятувальники дістали з-під льоду потопельника

Фото: kh.dsns.gov.ua

У с. В’язове Протопопівської сільської ради Дергачівського району області 13 березня пропав чоловік 1952 року народження.

Як повідомили у прес-службі ДСНС області, рано вранці 13 березня до служби “101” надійшло повідомлення про те, що на водоймі у с. В’язове пропав немолодий чоловік, який вирушив на риболовлю.

“За всіма ознаками, які залишились на місці пригоди, було припущено, що чоловік потонув”, – йдеться у повідомленні.

Для пошуків тіла була залучена група водолазів аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС у Харківській області. Сьогодні, 14 березня, водолази знайшли потонулого чоловіка у підльодному просторі та дістали тіло з води.

Фото: kh.dsns.gov.ua

У відділі комунікації Нацполіціі області ХТ повідомили, що на даний час поліція проводить розслідування за фактом загибелі 66-річного мешканця селища Бермінводи. Попередньо встановлено, що на риболовлю загиблий вирушив вранці 12 березня. Увечері того ж дня він спілкувався з дружиною по мобільному телефону, але після цього перестав виходити на зв’язок.

13 березня на березі річки було знайдено автомобіль, що належить пенсіонерові, а на льоду приблизно у 15 метрах від берега – рибальські снасті, рибальський стільчик та пробиту лунку.

Наразі тіло загиблого доставлено до моргу. Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 КК (вбивство). Поліція встановлює всі обставини події.

Як повідомляв Харків Times, 16 січня рятувальники знайшли тіло водія 1959 року народження у згорілій автівці у Сахновщинському районі області, неподалік від села Червона Гірка.