На Харківщині чоловік повзком вибрався з палаючої оселі (фото)

Фото: kh.dsns.gov.ua

Вночі 14 березня 58-річний мешканець села Першотравневе, який через стан здоров’я не мог ходити, самотужки врятувався під час пожежі. Чоловік повзком вибрався з палаючого будинку.

Як повідомили в прес-службі ДСНС в Харківській області, чоловік мешкав по вулиці Вишнева, 28. Пожежу в цій оселі помітили сусіди приблизно о 3:40 14 березня і викликали рятувальників.

На порозі будинку сусіди знайшли 58-річного господаря, котрий виповз сюди, рятуючись від вогню. В результаті пожежі він отримав опіки верхніх та нижніх кінцівок. Згодом його госпіталізували до центральної районної лікарні.

Фото: kh.dsns.gov.ua

До місця виклику прибув районний пожежно-рятувальний підрозділ ДСНС, що знаходився за 28 км. На час його прибуття горіла прибудова до житлового будинку та його дах на загальній площі 70 кв.м. Існувала загроза перекидання вогню на сусідські господарчі споруди.

Рятувальники вжили всіх можливих заходів, щоб врятувати внутрішні приміщення житлового будинку і сусідське майно. О 04:40 пожежу вдалось локалізувати та о 07:26 – ліквідувати.

Як повідомляв Харків Times, в Ізюмі внаслідок пожежі загинула 9-річна дівчинка, яка вночі знаходилася вдома одна.

Фото: kh.dsns.gov.ua