Ernest Airlines відкрила рейси з Харкова до Риму та Мілану

Фото: kharkivoda.gov.ua

Авіакомпанія Ernest Airlines відкрила рейси з Харкова в Рим і Мілан. 12 березня в аеропорту Харкова приземлився перший літак компанії Ernest Airlines сполученням Рим – Харків.

Про це повідомила прес-служба Харківської облдержадміністрації.

Надалі рейси здійснюватимуть два рази на тиждень – цілий рік. У дорозі пасажири перебуватимуть близько трьох годин. Вартість квитків – від 65 євро в один бік.

Президент компанії Ernest Airlines Шаді Ель Таннір зазначив, що довіру компанії до Харківського регіону сформовано завдяки спільній роботі Посольства Італії в Україні, керівництва Харківської області та аеропорту “Харків”.

“Для нас відкриття цих рейсів – дуже серйозний крок. Рейси Харків – Рим і Харків – Мілан – найдовші в нашій системі. Для нас це означає інвестиції у понад 10 млн євро”, – зазначив Шаді Ель Таннір.

Він додав, що компанія розраховує на чотири групи пасажирів: українців, що живуть в Італії, туристів, пасажирів, які прямують до Канади та США і зможуть здійснити пересадку в аеропортах Рима й Мілана, а також бізнесменів. Радник Посольства Італійської Республіки в Україні Джоель Мелькіорі також зазначив, що відкриття нових прямих рейсів дасть додатковий поштовх до розвитку взаємин між харківськими та італійськими студентами. Він акцентував увагу й на потенціалі для розвитку туризму, який дає безвізовий режим.