В Ізюмі внаслідок пожежі загинула дитина (фото)

Фото: kh.dsns.gov.ua

В Ізюмі внаслідок пожежі загинула 9-річна дівчинка, яка вночі знаходилася вдома одна.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС у Харківській області.

10 березня о 4:04 на номер “101” надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла у двоповерховому житловому будинку, що розташований в Ізюм у провулку Інженерному, 3. З повідомлення стало відомо про задимлення в одній з квартир на першому поверсі.

До місця пожежі виїхали рятувальники ДСНС. Відразу потрапити до оселі, де відбувалась пожежа, їм заважали металеві двері.

“Подолавши цю перепону, вогнеборці увійшли до повністю задимленої квартири і відразу біля входу наштовхнулись на непритомне тіло 9-річної дівчинки. Її винесли на свіже повітря, але там стало зрозуміло, що ознак життя вона вже не подавала. Прибулі невдовзі лікарі швидкої також констатували смерть дитини. За всіма ознаками, вона смертельно отруїлася продуктами горіння”, – йдеться у повідомленні.

Подальша розвідка пожежі показала, що в одній з кімнат горів диван та домашні речі на площі 5 кв. м. Інших людей в квартирі не було.

Рятувальники о 4:18 пожежу локалізували та о 5:10 повністю ліквідували. Причину її виникнення наразі з’ясовує оперативно-слідча група.

Фото: kh.dsns.gov.ua
Фото: kh.dsns.gov.ua