У харківському метрополітені померли двоє чоловіків

Фото: Новое время

Сьогодні, 6 березня близько 08:30 на платформі станції «Захисників України» пасажири виявили непритомну людину та відразу викликали поліцію.

Про це журналістам розповіли у відділі комунікації Нацполіції області. Правоохоронці попередньо встановили, що 44-річному чоловіку стало зле з серцем, від чого він помер.

Ще один смертельний випадок стався напередодні, 5 березня. О 20:27 до Київського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що біля виходу зі станції «Академіка Барабашова» лежить людина без ознак життя.

За зовнішніми ознаками померлий не мав певного місця мешкання. Його тіло без видимих ознак насильницької смерті направлено для проведення судово-медичної експертизи.

Інформації про смерть людей зареєстровані у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Київського відділу поліції та у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень відділу поліції в метрополітені. На даний час поліцейські встановлюють особу чоловіка та причини смерті.

Як повідомляв Харків Times, 5 березня близько 5:40 у переході станції «Проспект Гагаріна» знайшли людину без ознак життя.