В Харкові осудили жінку, яка з ножем та діхлофосом напала на дівчину

Фото: aif.md

Орджонікідзевський районний суд Харкова визнав винною та виніс вирок 27-річній жінці, яка заради прикрас ледь не вбила дівчину. Обвинувачену засудили за ч. 3 ст. 187 КК України. Керівник Харківської місцевої прокуратури №3 Руслан Скуратович розповів, що зловмисницю засудили до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі прокуратури області.

Також Скуратович нагадав обставини справи. На початку грудня 2017 року засуджена побачила в інтернеті оголошення щодо продажу коштовних золотих сережок. Окрім ювелірних прикрас, на персональній сторінці продавця вона побачила акустичні колонки.

Щоб заволодіти прикрасами, зловмисниця вдала, що хоче придбати колонки та домовилася про зустріч з дівчиною-продавцем.

Розбійниця прийшла до квартири потерпілої, оглянула колонки та сказала, що купуватиме їх, однак мусить дочекатися знайомого таксиста, щоб вивезти товар. Очікування затягнулося на кілька годин, зрештою власниця помешкання запропонувала зробити знижку на таксі, аби тільки надокучлива «гостя» поїхала.

Тоді зловмисниця дістала дихлофос та бризнула їм в обличчя потерпілій, а потім схопила зі столу кухонний ніж та понад 20 разів ударила ним жертву в різні частини тіла. Дівчина зуміла себе захистити та вирвала ножа з рук нападниці, після чого покликала на допомогу сусідів.

Наразі вирок суду не набув чинності, оскільки триває час на апеляційне оскарження.

Як повідомляв Харків Times, у Харкові 16-річний хлопець зарізав свою 14-річну колишню дівчину через ревнощі.