В Харкові від передозування наркотиками помер підліток (оновлено, відео)

Фото: takprosto.cc

Сьогодні, 2 березня, лікарі швидкої констатували смерть 14-річного хлопця, 15-річного підлітка у тяжкому стані доставили до лікарні.

Як повідомили у відділі Нацполіції області, подія сталася в квартирі багатоповерхівки на вулиці Харківських Дивізій.

За адресою виїжджала слідчо-оперативна група. Як розповів старший інспектор відділу ювенальної превенції УПД ГУНП в Харківській області Юрій Михайлович, поліцією було встановлено, що троє підлітків зняли будинок у селищі Високий, щоб відсвяткувати день народження 16-річної дівчини, де вживали алкогольні напої та занадто голосно себе поводили. Сусіди зателефонували господарю будинку, який попросив молодь залишити домоволодіння. Тоді молоді люди подзвонили 20-річній знайомій та приїхали до неї переночувати. Вранці дівчина виявила хлопців у блідому стані та викликала швидку.

14-річному хлопцю медики не встигли допомогти. Старшого приятеля загиблого відвезли до лікарні з попереднім діагнозом отруєння невідомими наркотичними речовинами.

Пізніше в прес-службі ХОДА журналістам розповіли, що постраждалий знаходиться в реанімації дитячої обласної лікарні. Його стан дуже важкий, хлопець не може самостійно дихати, він підключений до апарату штучної вентиляції легенів.

16-річна дівчина розповіла, що під час святкування дня народження загиблий вихвалявся, що в нього є наркотична речовина.  Однак, де він її взяв хлопець не повідомив.

Інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань Немишлянського відділу поліції за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України.