Поліція розшукує двох брокерів, які обдурили “евробляхеров”

Поліція Харківської області розшукує В’ячеслава Хлебіна та Віталія Калину, підозрюваних у тому, що вони входили до групи, яка під виглядом надання послуг, пов’язаних із розмитненням автомобілів, заволоділа коштами громадян в особливо великих розмірах.

Як повідомляє відділ комунікації Нацполіціі області, обласне слідче управління проводить досудове розслідування у даному кримінальному провадженні за ч. 4 ст. 190 Кримінального кодексу (шахрайство).

Поліція звертається до громадян, які володіють будь-якою інформацією про підозрюваних, із проханням повідомити про це за телефонами: 096-233-40-88, 7059-300, 7059-077, 102, або безпосередньо до слідчого управління за адресою: Харків, вул . Весніна, 14, 2 під’їзд.

Як повідомляв Харків Times, на початку лютого поліція відкрила кримінальне провадження за фактом шахрайських дій з боку харківської фірми, яка взяла гроші у не менше 90 власників «евроблях» за розмитнення автомобілів та зникла.

12 лютого Київський районний суд Харкова обрав запобіжний захід для одного з трьох зловмисників, яких підозрюють в обдурюванні власників авто з іноземною реєстрацією. Суд відправив підозрюваного під варту з правом внесення застави у розмірі 1,5 млн грн.