В області будуватимуть та реконструюватимуть понад 170 об’єктів

Фото: kharkivoda.gov.ua

Харківська облрада під час ХІХ сесії обласної ради VII скликання 28 лютого виділила фінансування на будівництво та реконструкцію 172 об’єктів, 167 з них планують завершити вже цього року.

Про це повідомила прес-служба Харківської облдержадміністрації.

Зокрема, будівництво та ремонти проведуть на 73 об’єктах охорони здоров’я, серед яких – 36 амбулаторій у сільській місцевості, 31 районна та міська лікарня, 6 обласних лікувальних закладів. Виділені кошти на розробку проектно-кошторисної документації та будівництво Харківського обласного центру онкології.

Також ремонти заплановано провести в 37 школах області. Виділено кошти на будівництво двох спортивних залів (у Красноградському НВК №3 та Качалівській ЗОШ Краснокутського району).

Продовжать в області й роботу з відновлення закладів культури. Ремонтні роботи проведуть у шести районних будинках культури, дев’яти сільських будинках культури, трьох обласних закладах та двох об’єктах культурної спадщини, серед яких – Шарівська садиба.

По галузі ЖКГ до переліку об’єктів, що ремонтуватимуться коштом обласного бюджету, внесено 39 об’єктів. Це ремонти водопроводів (15), свердловин (3), покрівель житлових будинків (6), котелень (2), каналізаційних очисних споруд (11) тощо.