У Харкові водія маршрутки, який побив літнього чоловіка, відсторонили від роботи

Фото: aif.ua

24 лютого, приблизно о 17.00 водій маршрутки № 152 побив літнього чоловіка. Інцидент стався на зупинці Героїв Праці / Гвардійців Широнінців.

Як повідомляють очевидці в соцмережах, чоловік на зупинці намагався зайти в автобус, але водій закрив перед ним двері. Не очікуваший подібного чоловік ледь не впав. В серцях він ляснув по кузову і щось вигукнув. Водій вискочив з кабіни і вдарив літнього чоловіка, від чого той впав.

“Водій розвернувся, застрибнув в автобус і благополучно поїхав далі … В сторону Блюхера”, – повідомили очевидці.

Перехожі зуміли сфотографувати маршрутку тільки слідом і запам’ятали її бортовий номер – 1050.

Постраждалого чоловіка вони підняли з землі і викликали йому швидку допомогу.

Фото: соцсети

Глава департаменту по зв’язках з громадськістю та ЗМІ Харківської міськради Юрій Сидоренко розповів, що вдалося встановити, який саме водій кинувся з кулаками на літнього чоловіка. За словами Сидоренка, водія на час розслідування інциденту усунули від роботи.

“Оскільки в його діях вбачається кримінальне правопорушення – слідством у цій події займається поліція”, – повідомив Юрій Сидоренко в Facebook.

Він звернувся з проханням до харків’ян повідомляти про подібні випадки в департамент інфраструктури Харківської міськради.

У відділі комунікацій Нацполіції області журналістам розповіли, що звернень до правоохоронців відносно водія маршрутки № 152 не було.