У Харкові обирають проекти пам’ятників Захисникам України

Фото: kharkivoda.gov.ua

На Харківський обласний відкритий студентський конкурс на кращу проектну пропозицію пам’ятника Захисникам України (учасникам АТО та ООС) було надіслано 32 роботи від студентів Харківського національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова, Харківської державної академії дизайну та мистецтв і Харківського національного університету будівництва й архітектури.

Про це повідомила прес-служба Харківської облдержадміністрації.

Чергове засідання організаційного комітету відбулося 23 лютого у ХНУМГ ім. О.М. Бекетова.

“Роботи різноманітні, тому членам організаційного комітету необхідний час, аби визначитися з переможцями. Оголошення результатів конкурсу плануємо на початок березня”, – зазначив голова оргкомітету, заступник голови ХОДА Анатолій Бабічев.

За його словами, проекти-переможці будуть втілені у Вовчанському та Краснокутському районах та на території міста Чугуїв.

Харківський обласний відкритий студентський конкурс на кращу проектну пропозицію пам’ятника Захисникам України (учасникам АТО та ООС) розпочався 10 жовтня 2018 року за ініціативи Харківського університетського консорціуму та Ради ректорів вишів Харківської області при підтримці Харківської обласної державної адміністрації.