Поліцейські затримали двох іноземців за розбійний напад та викрадення автомобіля

Поліцейські затримали 23 та 25-річного іноземців, що в ніч на 17 лютого на проспекті Перемоги напали на місцевого мешканця.

Про це повідомляє прес-служба поліції Харківської області.

Двоє чоловіків напали на 22-річного харків’янина. Один з них почав душити руками потерпілого, а другий бризнув в обличчя з газового балончика. Після цього вони заволоділи автомобілем Daewoo Lanos потерпілого та втекли у невідомому напрямку. В салоні автівки залишились документи, два мобільні телефони та гроші заявника.

Відомості про подію були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 187 (розбій) та ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу. Санкції статей передбачають максимальне покарання у вигляді позбавлення волі до 12 років.

Впродовж чотирьох діб працівники відділу кримінальної поліції Шевченківського району встановили особи зловмисників та затримали їх.

21 лютого слідчий суддя Дзержинського районного суду щодо нападників обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб у слідчому ізоляторі. Слідчі дії тривають.