“Богдан моторс” поставить Харкову 57 сучасних тролейбусів

Фото: bogdan.ua

Луцький автоскладальний завод корпорації “Богдан” переміг у тендері на постачання Харкову 57-ми 12-метрових тролейбусів моделі Т70117.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-служби корпорації “Богдан”.

Тролейбуси вміщають 105 осіб, у їхніх салонах передбачені 34 місця для сидіння. У компанії наголошують, що ці низькопідлогові тролейбуси є зручними для всіх категорій населення, в тому числі й маломобільних груп – людей з інвалідністю, пасажирів із дітьми, літніх осіб.

Умови тендеру включають також поставку комплекту запчастин та інструментів, витратних матеріалів, обладнання для обслуговування тролейбусів й супутні послуги.

Тролейбуси “Богдан” укомплектовані двигунами харківського заводу “Електроважмаш”.

Поставка тролейбусів здійснюється у рамках проекту “Міський громадський транспорт в Україні”, який фінансується за рахунок коштів Європейського банку реконструкції та розвитку і Європейського інвестиційного банку. В його рамках сучасні автобуси та тролейбуси виробництва луцького ДП “Автоскладальний завод №1” минулоріч поїхали до Івано-Франківська, Сум, Херсона та Кременчука. А на початку 2019 року 55 надвеликих тролейбусів “Богдан Т90117” замовив Київ.